; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jojo se menţine în formă jucând tenis

25 July 2011

La o lună şi jumătate de când l-a adus pe lume pe Achim Ioan, primul ei copil, actriţa din show-ul Serviciul Român de Comedie' de la Pro TV şi-a reluat stilul de viaţă activ care a caracterizat-o dintotdeauna. În acest sens, ea a început să joace tenis şi chiar s-a antrenat cu Ruxandra Dragomir, Preşedinta FRT.

„A fost prima oară când am jucat tenis şi am avut noroc ca prima mea lecţie să o primesc de la o campioană şi, pe deasupra, şi Preşedinta FRT. A fost o lecţie de 35 de minute în timpul căreia m-am simţit extraordinar, Ruxandra e un profesor minunat. Dacă aş avea timp, cred că m-aş apuca serios să învăţ tenis, n-am crezut că îmi va placea atât de mult acest sport', a spus Jojo.

Cătălina Grama a mai povestit că deşi în primele zile ea a fost cea care a avut grijă de Achim, acum mama şi soacra să o ajută cu bebeluşul, acestea făcând schimb atunci când vedeta Pro TV trebuie să meargă la filmări sau la repetiţii.

„Am vrut să stau numai eu cu el în primele zile. A trebuit să fiu eu cea curajoasă, am vrut să învăţ cum să-l înfăş, cum să am grijă de el, cum să-l plimb. Acum, mama şi soacra mea mă ajută şi fac cu schimbul'. Însă nici proaspătul tătic nu fuge de datoriile de părinte, astfel că, după cum a mărturisit vedeta Pro TV, soţului ei, Ionuţ, îi place cel mai mult să-i faca băiţă şi masaj bebeluşului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare