Homepage  / Vedete româneşti

Jojo, reacție surprinzătoare după ce Theo Rose a fost scoasă din serialul „Clanul”. „Nu suntem pe scena de teatru”

Jojo, reacție surprinzătoare după ce Theo Rose a fost scoasă din serialul „Clanul”. „Nu suntem pe scena de teatru”
15

de Roxana Mirea,

Vera a fost omorâtă de Bebe Măcelaru în episodul de luni, 25 martie 2024, din „Clanul”, iar Theo Rose a fost astfel scoasă din serial. Jojo, care o interpretează pe Magda, a trasmis un mesaj după ultima scenă a lui Theo Rose. Iată ce a spus actrița despre modul în care Theo Rose a interpretat-o pe Vera.  

Jojo, despre rolul lui Theo Rose din „Clanul” 

Theo Rose a interpretat-o pe Vera Maximilian timp de 4 sezoane în serialul „Clanul”, de la Pro TV. În episodul din 25 martie 2024, Vera a murit în brațele lui Tudor, după ce a fost împușcată de Măcelaru. Cătălina Grama, alias Jojo, a transmis un mesaj după ultima scenă a lui Theo Rose din serial. Actrița a avut doar cuvinde de laudă la adresa colegei sale.  

„Felicitări minunatei artiste și actrițe Theo Rose, care a creat o Vera Maximilian memorabilă! Un caracter (personaj) care a avut toate nuanțele curcubeului, pe care Theo l-a construit superb de la început până la emoționantul său final! Felicitări, Theo, pentru disciplina, seriozitatea, dăruirea, creativitatea și iubirea ta pentru arta actorului! Ai creat un personaj memorabil. Mă bucur că am avut ocazia să te întâlnesc și să lucrez cu o actriță atât de carismatică și talentată. Nu suntem pe scena de teatru, dar sunt convinsă că toată țara te-a aplaudat!” a scris Jojo, care o interpretează pe Magda, în dreptul unei imagini cu Theo Rose. Poza a fost realizată pe platoul de filmare.   

Jojo, despre rolul lui Theo Rose din „Clanul” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Theo Rose, despre rolul Verei Maximilian din „Clanul” 

De la un sezon la altul, Theo a construit un personaj care a trecut prin foarte multe schimbări, a interpretat scene memorabile, iar printre locațiile în care a filmat a fost și penitenciarul Rahova. A câștigat aprecierea celor de acasă pentru cum a reușit să o pună în scenă pe Vera, iar Theo spune că serialul i-a schimbat viața.   

Clanul a fost cea mai frumoasă provocare din viața mea profesională de până acum. De la casting am simțit că profesional mă va marca în cel mai pozitiv mod, deși știm toți că n-a fost doar profesional. Mi-a schimbat viața și mi-a dezvăluit încă o posibilă cale lungă și frumoasă de urmat. Am învățat ce nu se învață în nicio școală de actorie, ci doar în practică și mi-am înfruntat cele mai mari frici legate de joc. Am fost susținută și ajutată de echipă și colegi și am petrecut doi ani frumoși filmând pentru un serial pe care îl urmăresc cu disperare odată cu cei de acasă. Sunt fanul proiectului din care am făcut parte și asta e o satisfacție imensă. Le mulțumesc tuturor telespectatorilor pentru încurajări și validare și nu pot să promit decât că îmi voi alege cu atenție proiectele următoare. Îmi va lipsi Clanul”, a declarat Theo Rose.  

Sursa Foto: Instagram, Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton