; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jojo nu are timp de vacanţă vara asta

21 May 2012

Actriţa de la „Serviciul Român de Comedie' (emisiune care se termină pe 30 mai) are multe proiecte pentru vară şi încă nu şi-a plănuit vacanţa alături de soţul şi fiul ei.

Ţi-ai făcut planuri de vacanţă?

Nu mi-am făcut planuri pentru că mă aşteaptă o vară plină de proiecte, aşa că vom pleca în vacanţă atunci când vom reuşi să adunăm mai multe zile libere legate. Însă şi eu, şi soţul meu suntem două persoane spontane, iar acest lucru cu siguranţă nu ne va împiedica să găsim o destinaţie foarte frumoasă de vacanţă, chiar şi din scurt. Achim (n.r. – fiul lui Jojo, care pe 10 iunie împlineşte un an) va fi alături de noi în vacanţă, cu siguranţă.

Cum reuşeşti să împaci cariera cu viaţa de familie?

Mamele noastre ne-au fost întotdeauna de ajutor, nu aş fi reuşit să am atâtea proiecte de la naşterea lui Achim încoace dacă nu aş fi avut sprijinul familiei mele. Achim e total îndrăgostit de bunicii lui şi acest lucru ne bucură foarte tare.

Ce ne poţi spune despre rolul din filmul „S-a furat mireasa', care este deja pe ecrane?

Nina este de departe cel mai dinamic personaj pe care l-am interpretat vreodată, un personaj plin de haz, efervescent, care în situaţii limită face nişte alegeri ieşite din comun. Nina este plină de farmec, un farmec moldovenesc, desigur. Este un personaj care o să vă stârnească râsul, deoarece ajunge să dea naştere unor evenimente foarte surprinzătoare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare