Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jojo are planuri mari: își mai dorește doi copii

4 July 2011

Tonică, frumoasă şi plină de energie după sarcină, Jojo va mărturisi astăzi, 4 iulie, la „Happy Hour' că ea şi soţul ei, Ionuţ, îşi doresc trei copii. Actriţa a devenit acum trei săptămâni mama unui băieţel care se va numi Achim Ioan.

Echipa de la „Happy Hour' a surprins-o pe Jojo la concertul uneia dintre trupele ei favorite, Skunk Anansie. În tot acest timp, micuţul Achim a rămas acasă împreună cu bunicile.

Îmbrăcată cu o bluză din dantelă neagră, geacă de piele şi tocuri cui, Jojo a demonstrat cât de în formă este la doar trei săptămâni de când a născut. Ea va povesti telespectatorilor cât de mult a slăbit într-un timp record şi ce a ajutat-o să-şi revină atât de spectaculos după sarcină.

Jojo și Achim primesc ajutor de la toată familia

Jojo a recunoscut că, atunci când vine vorba de bebelușul ei, este ajutată atât de mama ei, cât și de mama soțului ei Ionuț. Totuși, părinții sunt cei care se implică cel mai mult în creșterea micuțului. Ionuț a declarat chiar că știe să schimbe scutece și îl leagănă pe Achim până adoarme.

Jojo va povesti în premieră la „Happy Hour' că, atunci când era însărcinată în luna a şasea, a fost în Thailanda să filmeze un spot publicitar şi a trecut prin multe peripeţii. În timp ce ea era la filmări, norocosul ei soț s-a bucurat de frumusețile țării și a vizitat cât a putut de mult.

Fericita mamică va povesti telespectatorilor „Happy Hour' de ce a ales numele Achim Ioan pentru micuțul lor: Achim pentru că este un nume romanesc, care li se pare că sună puternic și bărbătesc, iar Ioan pentru că toți băieții din familia soțului ei poartă și numele de Ion sau Ioan.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare