; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jojo, câştigătoarea de la “Dansez”, recuperează la capitolul timp în familie

12 December 2011

Jojo, actriţa care a câştigat cea de-al 12 lea sezon „Dansez pentru tine', spune că a avut un an fabulos din toate punctele de vedere şi că e fericită că va împodobi bradul asistată de băieţelul ei Achim în vârstă de şase luni.

După ce a câştigat concursul „Dansez pentru tine' alături de partenerul ei, Ionuţ, Jojo (31 de ani) şi-a reluat programul obişnuit.

„Mai am de lucru încă două săptămâni pentru „Serviciul Român de Comedie', după care vine vacanţa. În perioada asta îmi petrec timpul, atunci când nu sunt la filmare, alături de familie şi Achim şi am revenit la activităţile cu care eram obişnuită înainte: merg la masaj, citesc, ies la plimbare, e o perioada de „răsfăţ' după încheierea a trei proiecte importante pentru mine, „Dansez…' şi două filme, care mi-au umplut programul de când am născut şi aproape că nu am avut nici o clipă liberă'.

Totuşi, Jojo îşi aminteşte şi acum de cel mai greu moment de la „Dansez…', când s-a lovit Ionuţ la genunchi în direct la stilul Bollywood: „Ştiam că a păţit ceva grav, mi-a fost foarte frică pentru el, eram atât de aproape de finală şi ştiam cât îşi dorea să ajungă acolo'.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare