; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jojo: Am sărit îmbrăcată în piscină ca o profesionistă

25 January 2012

Cătălina Grama, alias Jojo, revine pe marile ecrane sub îndrumarea lui Sergiu Nicolaescu, în filmul „Ultimul corupt din România'. Vorbim despre o comedie care va avea premiera în cinematografe pe 17 februarie.

Odată cu lansarea noului său film, Jojo va putea fi admirată din nou în piscină, însă spre deosebire de apariția ei în „Poker', celebra scenă a fost filmată de această dată cu Jojo îmbrăcată. În acest nou proiect semnat de Sergiu Nicolaescu, Jojo reia rolul de succes din „Poker', cel al Monicăi Lăcusta. De această dată, ea va schimba viața de prostituată de lux cu respectabilul fotoliu de ministru al culturii.

Jojo a mărturisit că în timpul filmărilor i-au tremurat genunchii de frică.

„Trebuie să vă mărturisesc că mi-a fost foarte frică, pentru că eu nu am mai sărit în viața mea într-o piscină, iar domnul Nicolaescu a fost foarte strict. A vrut neapărat să sar eu, nu s-a folosit nicio dublură și, într-un final, am sărit ca o adevărată profesionistă', a spus Jojo.

„Monica iubește piscina aceea, pentru că ați văzut-o și în primul film sărind în piscină. De data asta, vine încălzită de la minister și nu mai are răbdare, sare de-a dreptul în piscină cu toate hainele de ministru pe ea', a descris actrița momentul.

Alături de Cătălina Grama, distribuția comediei „Ultimul corupt din România' aduce pe marile ecrane interpretări magistrale din partea lui Horațiu Mălăele, Vladimir Găitan, Valentin Teodosiu, Ion Rițiu, Mircea Diaconu, Nae Lăzărescu și Vasile Muraru.

jojo-catalina-grama-ultimul_corupt_2

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare