; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jojo a născut un băieţel de nota 10

10 June 2011

De azi-noapte, Jojo este fericita mămică a unui băieţel de nota 10, de 3,370 kilograme şi 51 de centimetri, care a venit pe lume printr-o operatie de cezariană la maternitatea Regina Maria.

Am plâns cele mai frumoase lacrimi din viaţa mea! Şi eu şi Ionut am trăit un moment de miracol când am fost anunţaţi că avem băiatul pe care ni l-am dorit atât de mult', a mărturisit fericită Jojo, la scurt timp după ce, în dimineaţa zilei de vineri, 10 iunie, la ora 1.30, l-a adus pe lume pe primul său copil.

E superb şi mi se pare că seamănă cu amândoi! E impresionant… Sunt mamă! Se pare că bebe a vrut să se nască pe 10, la fel ca tatăl său, a cărui zi de naştere o sărbătorim în septembrie', a mai spus emoţionată proaspăta mamă.

Jojo şi Ionuţ Grama sunt începând de azi părinţii lui Achim Ionuţ, iar sentimentele pe care le încearcă sunt de nedescris: Când inimioara lui a bătut alături de a mea şi l-am ţinut pentru prima dată la piept, m-am simţit cu adevărat bogată. Îmi venea să strig lumii întregi ca o regină: S-a născut Achim Ioan Grama!'. Cea mai frumoasa imagine a fost aceea a lui Achim în braţele bărbatului pe care îl iubesc. Mândria şi iubirea soţului meu atunci când l-a vazut pe cel mic mi-au încălzit sufletul pentru totdeauna. Suntem o familie binecuvântată', a mai declarat copleşită de fericire actriţa din Serviciul Român de Comedie' de la Pro TV.

Jojo a mărturisit în repetate rânduri că era pregatită cu două nume pentru bebeluş, Ionuţ pentru băiat şi Ana, numele bunicii sale, în cazul în care copilaşul ar fi fost fetiţă. Ea şi soţul său nu au dorit să afle sexul copilului până în clipa în care acesta a venit pe lume, iar vestea că e băieţel i-a bucurat nespus.

Şi alegerea numelui Achim are o poveste interesantă. Jojo a povestit că într-o seară se uită împreună cu soţul său la filmul Moromeţii', una dintre cele mai bune producţii cinematografice românesti, iar la un moment dat Victor Rebengiuc îl striga pe fiul său, Achim.

Văzusem de nenumărate ori scena respectivă, dar atunci ne-a părut altfel. Ni s-a părut un prenume atât de special, încât ne-am promis să îl cheme aşa şi pe al nostru de vom avea un fiu. La premiile Gopo, Ionuţ i-a spus maestrului Rebengiuc, pe care îl admirăm enorm, că ne gândim la Achim ca nume pentru băiat. Domnul Rebengiuc a râs încântat. Nu a crezut atunci că Ionuţ a văzut Moromeţii' de peste 37 de ori.', povesteste vedeta Pro Tv.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare