; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Next star 30 martie 2017 (8)

Semifinala „Next Star”. Din momentele-cheie ale ediției de azi: dans irlandez, percuție și cor african

30 March 2017

Dans irlandez, demonstrație de percuție, pictură cu degetul pe sticlă, cor african și acrodance cu măști joi, 30 martie, de la ora 20.30, în ultima ediție Next Star' dinaintea marii finale de săptămâna viitoare.

Cum cel de-al patrulea Golden Star al sezonului nu a fost încă acordat, rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla joia aceasta, când opt noi concurenți talentați vor fi jurizați de Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru.

 Vezi galeria foto >

Un număr inedit va fi susținut joi, la Next Star', de 22 de copii din București care, sub numele Cor cu dor', vor interpreta un cântec african. Din componența corului face parte și Maria, fiica de opt ani a realizatorului de la Radio Zu, Daniel Buzdugan.

În aceeași ediție, veți vedea un interesant număr de acrodance cu măști, susținut de Maia (9 ani, din Bistrița), o fetiță care, deși s-a născut cu un handicap locomotor a ajuns, cu multă muncă, efort și ambiție, la performanța de astăzi. Scena de la Next Star' se va umple atunci când își va face apariție Ansamblul de percuție Alpin'. Printre componenții acestuia, care vin de la Liceul Dinu Lipatti', se numără și câțiva olimpici la… percuție.

Cea mai mică dintre concurente, Maria (4 ani, din Constanța), va urca pe scenă alături de tatăl ei, pentru o demonstrație de pictură cu degetul pe sticlă.

Cum vor aprecia jurații tablourile ei, dar și cine sunt ceilalți concurenți ai ediției, veți vedea joi, 30 martie, de la ora 20.30, în ultima ediție Next Star' dinaintea marii finale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare