; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp vrea să vadă „Alice”

02 March 2010

Actorul american (46 de ani) sper să prindă o vizionare a peliculei lui Tim Burton, „Alice în Ţara Minunilor', în care joacă rolul Pălărierului Nebun, potrivit FemaleFirst.co.uk.

Mărturisirea sa e cu atât mai interesantă cu cât Depp a evitat să vadă vreuna dintre colaborările precedente cu regizorul Burton, printre care „Edward Mâini-de-foarfece' şi „Charlie şi Fabrica de Ciocolată'.

Acesta a recunoscut în repetate rânduri că refuză pur şi simplu să urmărească filmele în care joacă, fapt confirmat de Tim Burton pentru realizatorul TV englez Jonathan Ross. „Urăşte să se vadă pe marele ecran', a explicat cineastul.

Cu toate acestea, Depp plănuieşte să încheie boicotul auto-impus, deoarece e convins că regizorul s-a întrecut pe sine de această dată. „Nu suport să-mi văd propriile filme', a spus starul din Cetatea Filmului, „însă pe acesta vreau să-l văd pentru că e Tim la apogeul său. Chiar s-a dus dincolo de orice limită cu acest film'.

„Alice în Ţara Minunilor', care debutează pe 5 martie în România, e a şaptea colaborare dintre cei doi şi prima de la „Sweeney Todd' (2008) încoace.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare