Homepage  / Vedete străine

Johnny Depp va regiza un film pentru prima dată în ultimii 25 de ani. Anunțul celebrului actor

Johnny Depp va regiza un film pentru prima dată în ultimii 25 de ani. Anunțul celebrului actor
10

de Roxana Mirea,

Johnny Depp fi regizorul unui film pentru prima dată în ultimii 25 de ani. Celebrul actor și-a făcut debutul regizoral în anul 1997, cu filmul „The Brave”. Johnny Depp urmează să regizeze „Modigliani”, un film biografic despre celebrul artist italian Amedeo Modigliani.

Johnny Depp revine în rolul de regizor

Johnny Depp a anunțat că se va așeza pe scaunul de regizor pentru prima dată în ultimii 25 de ani. Actorul urmează să regizeze „Modigliani”, un film biografic despre celebrul artist italian. Amedeo Modigliani a fost un pictor italian, cunoscut în special pentru portretele nud care au șocat parizienii atunci când au fost expuse pentru prima dată în 1917.

Într-o declarație, Johnny Depp a spus: „Saga vieții domnului Modigliani este una pe care sunt incredibil de onorat și cu adevărat umil să o aduc pe ecran. A fost o viață plină de mari greutăți, dar în cele din urmă a triumfat – o poveste universal umană cu care toți spectatorii se pot identifica.”

Johnny Depp v Amber Heard Trial – VirginiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Deși nu au fost dezvăluite detalii despre distribuție, Al Pacino este la bord în calitate de producător, iar filmările ar trebui să înceapă la începutul anului 2023, scrie yahoo.com.

Cunoscut mai ales pentru rolul lui Jack Sparrow din seria „Pirații din Caraibe”, Depp a mai regizat un singur film până acum. Actorul și-a făcut debutul regizoral în 1997, când a realizat filmul „The Brave”, în care a jucat alături de Marlo Brandon. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes, unde a primit recenzii negative.

Pe de altă parte, Johnny Depp pare că și-a reluat cariera după procesul de defăimare pe care l-a intentat împotriva lui Amber Heard. El îl va interpreta pe regele Ludovic al XV-lea al Franței în filmul „Jeanne du Barry”. Acesta va fi primul rol al lui Depp de la puțin vizionatul „Minamata”, lansat la începutul anului 2020.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton