; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp şi Vanessa Paradis se despart?

10 January 2012

Actorul american Johnny Depp (48 de ani) este pe cale să pună punct relaţiei de 14 ani pe care o are cu cântăreaţa franceză Vanessa Paradis (39 de ani) şi a luat deja legătura cu avocaţii săi pentru a stabili cum să iasă rezonabil din situaţie, scrie RadarOnline'.

Potrivit site-ului dedicat celebrităţilor, cuplul care are doi copii – Lily Rose (12 ani) şi Jack (9 ani) – a ajuns la despărţire din pricina certurilor constante.

Site-ul citează apropiaţi ai vedetelor care declară că, pe moment, Johnny nu o duce pe grozav şi că relaţia se apropie de final.

Johnny şi-a consultat deja avocaţii, probabil pentru a discuta discret cum să iasă din această relaţie. Nu sunt căsătoriţi, dar sunt împreună de foarte mulţi ani şi au doi copii, aşa că nu e la fel de simplu ca o banală despărţire', a povestit sursa citat de RadarOnline'.

Vanessa Paradis a fost fotografiată zilele trecută, alături de fiica sa, făcând cumpărături în West Hollywood, arătând foarte supărată. Aceasta părea de nerecunoscut: nu era deloc aranjată şi nu a scos un zâmbet tot drumul.

De altfel, zvonurile despre iminenta despărţirea a starului din Piraţii din Caraibe' au circulat insistent anul trecut. În aprilie 2011, presa franceză a publicat poze cu el părând a săruta o altă femeie, ce ulterior a fost identificată ca fiind purtătorul de cuvânt, Robin Baum. Johnny şi Vanessa se îndreaptă câtre o despărţire?', titra atunci revista Voici', zvonrui infirmate, evident, de publicistul starului.

Iar în decembrie 2011, presa americană susţinea că Depp îşi înşală iubita pe care a cunoscut-o la filmările thriller-ului din 1998 al lui Roman Polanski,  A noua poartă', supoziţii despre care a scris şi TVmania.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare