; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp şi Amber Heard se mută în Europa

05 August 2013

Johnny Depp şi Amber Heard plănuiesc să se mute în Marea Britanie pe parcursul filmărilor la “Into the Wood”, noua peliculă a lui Depp, scrie femalefirst.co.uk.

Actorul din “The Lone Ranger” şi iubita lui, Amber Heard, ar fi vrut să închirieze o casă din Surrey, în care au fost cazaţi şi Angelina Jolie şi Brad Pitt. Înţelegerea cu proprietarii a picat, însă, iar starul de 50 de ani caută acum alternative – de vânzare, de această dată.

“Îşi doreşte o casă pe lângă Londra şi ar vrea o fermă”, a spus o sursă citată de publicaţia “The Sun”.

În noul film, Depp va juca alături de oscarizata Meryl Streep, starul din “Star Trek”, Chris Pine, James Corden şi Emily Blunt.

Eşecul celui mai recent film al său, Călăreţul singuratic/ The Lone Ranger', l-a făcut pe Johnny Depp să se gândească serios la pensionare.Actorul de 50 de ani a mărturisit că vrea să renunţe la actorie.Mă întrebaţi dacă există lucruri pe care le fac cu plăcere. Sigur că da. Nu spun că voi renunţa imediat la actorie, dar spun că acel moment nu e departe', a declarat actorul, la o emisiune ce urmează să fie difuzată pe BBC, a relatat The Sun'.Citeşte şi:Johnny Depp este aproape orb: Sunt ca un liliac'Johnny Depp se gândeşte să renunţe la actorie

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare