; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp si Amber Heard

Johnny Depp şi Amber Heard, bat clopote de nuntă?

22 January 2014

Relaţia actorului american cu Amber Heard devine din ce în ce mai serioasă. Depp ar fi cerut-o deja de soţie pe iubita sa, dăruindu-i un inel cu diamant în ajunul Crăciunului. Cu fosta sa parteneră de viaţă (Vanessa Paradis, n.r.), alături de care a trăit timp de 14 ani, Johnny Depp nu a mers niciodată la altar.

Actriţa de 27 de ani ar fi fost surprinsă de paparazzi purtând un inel cu diamante, în care era montată o perlă de culoare neagră. Surse apropiate cuplului Depp – Heard au recunoscut că starul din “Piraţii din Caraibe” şi iubita sa, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale peliculei “Jurnalul unui băutor de rom”, în 2011, urmează să se căsătorească.

“Cererea în căsătorie a avut loc cu ceva vreme în urmă, dar ea (Amber, n.r.) nu a purtat inelul. S-a întâmplat în ajunul Crăciunului. Amber a avut nevoie de timp ca să se hotărască. L-a refuzat înainte (…) înainte să spună da. A aşteptat şi a avut nevoie să se gândească mult timp la acest lucru”, a declarat un prieten al cuplului pentru revista Us Weekly.

Ce l-a convins pe Depp că Amber Heard e aleasa

“(Amber) se potriveşte grozav cu el şi personalitatea sa. Este un spirit liber”, a spus o sursă.

Crescută în Texas, Heard e pasionată de armele foc, îi place să conducă maşini puternice (ea are un Mustang din 1968) şi colecţionează cărţi (pasiune pe care o întâlnim şi la Depp, n.r.).

Amber Heard şi Johnny Depp sunt împreună din 2012, după ce actorul american a încheiat relaţia cu Vanessa Paradis, cu care are doi copii (Lily Rose, de 14 ani, şi Jack, în vârstă de 11 ani).

Relaţia dintre Johnny Depp şi Amber Heard, care a declarat că este bisexuală, nu a fost mereu lipsită de probleme, aceasta punând, la un moment dat, capăt idilei lor după ce a decis că vrea să fie singură.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare