; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp s-a îndrăgostit de Eva Green?

18 January 2012

Nu este o noutate faptul că Johnny Depp și Vanessa Paradis formează unul dintre cuplurile cu probleme de la Hollywood. Nouă este însă cauza unui posibil viitor divorț, care poartă numele frumoasei Eva Green.

Conform multor site-uri dedicate celebrităților, Depp a făcut o pasiune pentru Eva Green, alături de care a filmat pelicula „Dark Shadows' a lui Tim Burton. Relația pornită pe platourile de filmare i-a atras atenția Vanessei Paradis, care se teme că îl va pierde pentru totdeauna pe Depp, scrie au.ibtimes.com.

„Vanessa se teme că Johnny e îndrăgostit până peste cap de Eva. La fel ca ea, Eva este actriță franceză și fotomodel, iar asta o face exact tipul de femeie căutat de Johnny. Prietenii au remarcat că Eva pare mult mai tânără decât Vanessa', a spus o sursă citată de National Enquirer.

Vanessa Paradis a încercat să scape de amenințarea Evei Green rugându-și sora mai tânără, Alysson, să îi fure rolul. A fost o primă încercare a soției speriate că va fi părăsită, cu atât mai mult cu cât și-a dat repede seama că Depp și Green aveau o relației atât personală, cât și profesională.

„Cea mai mare frică a Vanessei este că Johnny ar vrea pe cine nou în viața lui. Chiar dacă știe la ce se gândește soția lui, Johnny este dezgustat', a mai spus sursa menționată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare