; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp o vrea înapoi pe Vanessa Paradis

29 April 2012

Johnny Depp își dorește să-și spele păcatele și să se împace cu Vanessa Paradis, după câteva luni bune de când s-au despărțit și nu mai locuiesc împreună. Printre primele lucruri din planul de iertare, Depp vrea să se lase de băutură, scrie National Enquirer.

Actorul de 48 de ani o vrea înapoi pe Paradis (39), alături de care a trăit 14 ani și cu care are doi copii (Lily Rose, 12 ani și Jack, 10 ani).

„Johnny vrea să devină un familist normal și a decis să renunțe la alcool. Problemele au început în urmă cu câțiva ani, când filma pentru „Alice în Țara Minunilor', și când a descoperit plăcerea de a bea vin. Asta a început să-i creeze probleme', a spus o sursă.

Depp a avut o aventură cu Angelina Jolie?

Despre problemele mariajului Depp-Paradis, se zvonește că ar fi mai grave decât s-ar crede la prima vedere. Se pare că Vanessa Paradis i-ar fi reproșat Angelinei Jolie că ar fi avut o aventură cu Depp în timpul filmărilor pentru pelicula „Turistul'.

Ceva mai de curând, Depp a fost cuplat și cu Ashley Olsen. „In Touch' a scris că Depp a fost văzut plecând pe fugă din clădirea de birouri legată de blocul în care locuieşte actriţa de 25 de ani, iar o sursă a povestit că – de fapt – a petrecut noaptea în apartamentul acesteia.

„Era linişte în casă, de parcă ar fi fost doar ei doi acolo. Nu părea a fi doar o vizită prietenească', a explicat sursa, adăugând că – la plecare – actorul din franciza „Piraţii din Caraibe' arăta extrem de obosit.

Citește și:

Johnny Depp și Vanessa Paradis duc vieți separate

Vanessa Paradis neagă despărțirea de Johnny Depp

Johnny Depp şi Vanessa Paradis se despart?

Johnny Depp trece de criza vârstei mijlocii cu fete şi alcool

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare