; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp rămâne darnic

19 October 2010

Actorul Johnny Depp (47 de ani), care filmează acum în paropierea Londrei pentru pelicula „Pirates of the Carribean: On Strangers Tides', a cheltuit din propriul buzunar 40.000 de lire sterline, pentru a îmbrăca întreaga echipă de producţie.

„The Sun' scrie că interpretul căpitanului Jack Sparrow a observat că cei 500 de colegi de platou tremurau din cauza frigului îndurat în Studiourile Pinewood (Buckinghamshire, Marea Britanie) şi le-a cumpărat haine groase, dovedind cât e de darnic: „Johnny a plătit pentru noi toţi. Un gest ca acesta îţi ridică moralul imediat şi dovedeşte încă o dată că este unul dintre cei mai de treabă oameni de la Hollywood', a explicat o sursă pentru publicaţia menţionată.

Săptămâna trecută, Depp a vizitat o şcoală londoneză, îmbrăcat în pirat, după ce a primit scrisoarea unei puştoaice de aici. Actorul a pozat cu fetiţa şi i-a încurajat pe colegii ei să se ţină de şcoală. „Pirates of the Carribean: On Strangers Tides' e programat să intre în cinematografele româneşti pe 20 mai 2011.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare