; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp, plătit regește pentru Piraţii din Caraibe 5

22 August 2012

Johnny Depp va primi o sumă uriașă, una dintre cele mai sume de bani primită de un actor în întreaga istorie a cinematografiei, pentru rolul său din partea a cincea a francizei „Pirații din Caraibe', scrie contactmusic.com. Actorul, care s-a despărțit recent de Vanessa Paradis, va reveni astfel în topul celor mai bine plătiți actori din lume.

Conform presei internaționale, Depp va primi un onorariu de aproximativ 85 de milioane de dolari. Se zvonește că acești bani au venit într-un moment bun pentru Johnny Depp, care trebuie să le plătească în curând pensie alimentară atât fostei sale partenere de viață, cât și celor doi copii ai lor.

„Johnny este foarte atent cu rolurile sale şi nu vrea să semneze pentru prea multe filme. Nu vrea să îşi ruineze cariera din cauza unei expuneri excesive, aşa cum au păţit John Travolta şi Nic Cage', a declarat o sursă, citată de tabloidul The Sun.

„Acest onorariu uriaş pe care îl va primi pentru noul film din seria «Piraţii din Caraibe» îi va permite să îşi aleagă cu mare atenţie următoarele roluri, pe baza frumuseţii scenariilor, nu a pachetului salarial', a adăugat aceeaşi sursă.

Conform Mediafax, primele patru filme din franciza “Piraţii din Caraibe” au generat împreună încasări de 3,72 miliarde de dolari pe plan mondial.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare