; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Premiere " Lone Ranger "

Johnny Depp nu se pricepe deloc la tehnologie

14 April 2014

Actorul de 50 de ani spune că cei doi copii ai săi cu fosta iubită Vanessa Paradis – Lily-Rose (14 ani) şi John Christopher (12 ani) – s-au obişnuit să nu-i mai ceară ajutorul când îşi fac temele, deoarece îi poate ajuta doar la capitolele muzică sau istorie.

Transcendence Pressekonferenz im Grand Hyatt Hotel in Peking

În ce priveşte tehnologia… să spunem doar că fiica şi fiul meu sunt suficient de deştepţi încât să nu-mi pună întrebări apropo de calculator, nici măcar când vine vorba de teme. Dacă e vorba de istorie sau muzică, sunt ok, dar dacă e matematică sau alte chestii de genul ăsta, n-am nicio treabă', s-a amuzat Depp, citat de The Sun.

Starul din Transcendence: Viaţă după moarte' (premiera pe 25 aprilie), în care joacă un om de ştiinţă care-şi transferă conştiinţa într-un computer, a mai povestit că una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa lui a fost o cursă cu futuristul automobil Tesla.

Autovehiculul electric, capabil să ajungă de la 0 la 100 de kilometri pe oră în mai puţin 4 secunde, a fost inventat de Elon Musk, pe care Depp l-a cunoscut recent. A venit pe platouri şi ne-am plimbat un pic cu maşina lui, dar ne-a tras poliţia pe dreapta. Eu eram pe scaunul din dreapta, iar Paul Bettany (coleg de platouri în Transcendence, n.r.) îmi stătea în poală!', a povestit starul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare