; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp: Nu m-am despărţit de Vanessa Paradis!

11 May 2012

La câteva luni de când se tot zvoneşte prin târg că Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-au certat şi s-au despărţit definitiv, după 14 ani de relaţie, actorul din „Dark Shadows' a negat vehement totul, scrie femalefirst.co.uk.

Legat de despărţirea definitivă, Depp (48) a spus că „zvonurile că nu sunt adevărate. Nu sunt deloc adevărate'. El nu a negat însă faptul că ar trăi vieţi separate de ceva vreme.

„Oamenii din jurul său sunt îngrijoraţi despre soarta lui, acum că el şi Vanessa au o relaţie atât de şubredă. Ei se îndreaptă spre sfârşit', a spus o sursă citată de publicaţia The Sun.

Despre problemele “mariajului” Depp-Paradis, se zvonește că ar fi mai grave decât s-ar crede la prima vedere. Se pare că Vanessa Paradis i-ar fi reproșat Angelinei Jolie că ar fi avut o aventură cu Depp în timpul filmărilor pentru pelicula „Turistul'.

Ceva mai de curând, Depp a fost cuplat și cu Ashley Olsen. „In Touch' a scris că Depp a fost văzut plecând pe fugă din clădirea de birouri legată de blocul în care locuieşte actriţa de 25 de ani, iar o sursă a povestit că – de fapt – a petrecut noaptea în apartamentul acesteia.

„Era linişte în casă, de parcă ar fi fost doar ei doi acolo. Nu părea a fi doar o vizită prietenească', a explicat sursa, adăugând că – la plecare – actorul din franciza „Piraţii din Caraibe' arăta extrem de obosit.

Citește și:

Johnny Depp și Vanessa Paradis duc vieți separate

Vanessa Paradis neagă despărțirea de Johnny Depp

Johnny Depp şi Vanessa Paradis se despart?

Johnny Depp trece de criza vârstei mijlocii cu fete şi alcool

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare