Homepage  / Vedete străine

Johnny Depp, la un pas de a-și pierde casele. Cum a reușit să le recupereze

Johnny Depp, la un pas de a-și pierde casele. Cum a reușit să le recupereze
6

de Roxana Mirea,

Johnny Depp a fost la un pas de a-și pierde două dintre casele sale din West Hollywood. Acum actorul este fericit pentru că a reușit să își salveze vilele somptuoase, după ce a făcut un împrumut masiv.  

Johnny Depp și-a recuperat casele 

Johnny Depp a fost la un pas de a-și pierde două dintre casele sale din West Hollywood – dar a reușit să ia un împrumut de 10 milioane de dolari pentru a le salva. Înregistrările arată că locuința lui mai mică de pe N. Sweetzer Avenue, care s-a confruntat cu o executare silită în 2016 în valoare de 4,28 milioane de dolari, a fost recuperată în totalitate după ce actorul a plătit ceea ce trebuia, potrivit nypost.com.

Depp a făcut un împrumut masiv în luna martie pentru cealaltă casă – cunoscută pentru asemănarea sa stranie cu o replică gotică a unui castel bavarez. Acea casă în formă de castel a intrat în incapacitate de plată de 5 milioane de dolari în 2018. 

Potrivit Daily Mail, Depp a fost nevoit să ia un împrumut imobiliar de opt cifre de la City National Bank – supranumită „banca vedetelor” pentru că acordă împrumuturi de excepție vedetelor – după ce și-a cheltuit averea de 650 de milioane de dolari din cauza proceselor cu Amber Heard și alte cheltuieli nesăbuite. 

Ocupând 690 de metri pătrați, proprietatea seamănă cu un decor de film de groază, plin de turle și turnuri. Depp, în vârstă de 60 de ani, a cumpărat casa cu opt dormitoare și zece băi în 1995 cu 2,15 milioane de dolari. 

Johnny Depp, despre cele mai grele momente din viața sa. Dezvăluirile uluitoare ale starului din „Pirații din Caraibe”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Unde locuiește, de fapt, Johnny Depp 

Aproape de Sunset Strip, vila este practic ascunsă de ochii lumii – situată într-o fundătură, în spatele frunzișului luxuriant și al copacilor plantați pentru intimitate. Tot ce se vede de la nivelul străzii este poarta din față. Totuși, acest lucru nu împiedică autobuzele de turneu să transporte o mulțime de fani pentru a arunca o privire. Cu toate acestea, casa pare să se afle într-o stare de degradare. Copaci prea mari înconjoară proprietatea. 

În ciuda faptului că face tot ce-i stă în putință pentru a păstra casele, prezența actorului nu prea există. Actorul din „Pirații din Caraibe” își petrece cea mai mare parte a timpului liber în casa sa din Bahamas. 

În prezent, Depp se află în Europa în turneu cu trupa sa, Hollywood Vampires, pe care a format-o împreună cu Alice Cooper și Joe Perry. Aceștia au concertat luni la Londra. Trupa a susținut un concert și în România, chiar atunci când Johnny Depp a împlinit 60 de ani. Acesta a fost copleșit de emoții atunci când publicul român i-a cântat la mulți ani. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton