; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp a cucerit-o din nou pe Amber Heard

01 November 2012

Johnny Depp și Amber Heard formează din nou un cuplu, după ce fostul partener al Vanessei Paradis a recucerit-o trimițându-i flori și poeme zilnic, timp de o lună întreagă, scrie femalefirst.co.uk.

Actorul de 49 de ani, care a confirmat că s-a despărțit de Vanessa Paradis după o relație ce a durat 14 ani, s-a iubit cu tânăra de 26 de ani vara ce tocmai a trecut, după ce a întâlnit-o pe platourile de filmare de la „The Rum Diary'. La scurt timp însă Amber i-a dat papucii motivând că vrea să fie singură.

Se pare că Johnny Depp nu a renunțat cu una, cu două la frumoasa blondă, și a început să îi trimită scrisori cu poezii scrise chiar de el. Alături de scrisori, actorul a trimis zilnic câte un buchet de trandafiri. De convins, a convins-o, pentru că actrița a zburat pe insula privată a lui Depp, Little Hall’s Pond Cay, din Bahamas, pentru o mini vacanță.

„Deși între Amber și Johnny e o chimie grozavă, ea a simțit că, având în vedere că amândoi tocmai ieșiseră din niște relații de lungă durată, le-ar fi mai bine pe cont propriu o vreme. Johnny nu a renunțat – i-a fost tare dor de ea toată vara. Ei iubesc literatura, iar modul în care i-a făcut curte a funcționat la fix', a povestit o sursă, citată de „The Sun'.

O altă sursă a spus că Johnny nu a vrut ca o fată atât de „frumoasă și inteligentă' ca Amber să-i scape printre degete.

De când s-au întors din vacanță, cei doi au fost practic nedespărțiți, iar ea a dormit în fiecare noapte în vila din Los Angeles a starului.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare