Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp în rolul lui Hamlet

6 December 2010

Actorul din “Piraţii din Caraibe” vrea să pună pauză proiectelor de la Hollywood în curând pentru a-şi împlini un vis: acela de a-l juca pe Hamlet, relatează contactmusic.com.

Această idee i-a venit după o conversaţie pe care a purtat-o cu Marlon Brando la un moment dat, în care acesta din urmă îi mărturisea că unul dintre cele mai mari regrete ale sale este acela că nu a apucat să îl joace pe Hamlet la momentul potrivit.

“Marlon îşi dorea ca eu să fug din lumea filmelor pentru o vreme. Şi aceasta este o idee care îmi revine obsesiv în minte. Mi-a spus că până să ajungă la momentul în care să se simtă pregătit pentru a interpreta rolul lui Hamlet era prea târziu aşă că mi-a spus mie: “Fă-o cât mai poţi.” Şi recunosc, mi-ar plăcea foarte mult să o fac – chiar dacă este una dintre cele mai mari temeri ale mele. Cred că e un risc pe care trebuie să ţi-l asumi ca actor: acela de a eşua lamentabil. Frica este un element necesar în tot ceea ce fac.”

Până atunci, însă, fanii îl vor putea vedea pe Depp în ultimul film din seria “Piraţii din Caraibe” – “On Stranger Tides”- care  va fi lansat în SUA în mai 2011.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare