; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp în rolul lui Hamlet

06 December 2010

Actorul din Piraţii din Caraibe' vrea să pună pauză proiectelor de la Hollywood în curând pentru a-şi împlini un vis: acela de a-l juca pe Hamlet, relatează contactmusic.com.

Această idee i-a venit după o conversaţie pe care a purtat-o cu Marlon Brando la un moment dat, în care acesta din urmă îi mărturisea că unul dintre cele mai mari regrete ale sale este acela că nu a apucat să îl joace pe Hamlet la momentul potrivit.

Marlon îşi dorea ca eu să fug din lumea filmelor pentru o vreme. Şi aceasta este o idee care îmi revine obsesiv în minte. Mi-a spus că până să ajungă la momentul în care să se simtă pregătit pentru a interpreta rolul lui Hamlet era prea târziu aşă că mi-a spus mie: Fă-o cât mai poţi.' Şi recunosc, mi-ar plăcea foarte mult să o fac – chiar dacă este una dintre cele mai mari temeri ale mele. Cred că e un risc pe care trebuie să ţi-l asumi ca actor: acela de a eşua lamentabil. Frica este un element necesar în tot ceea ce fac.'

Până atunci, însă, fanii îl vor putea vedea pe Depp în ultimul film din seria Piraţii din Caraibe' – On Stranger Tides'- care  va fi lansat în SUA în mai 2011.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare