; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Transcendence Los Angeles Premiere   By Lionel Hahn

Johnny Depp este cel mai supraplătit actor de la Hollywood. Topul complet

10 December 2016

Johnny Depp a ajuns în vârful clasamentului actorilor americani ale căror filme nu au încasări care să justifice salariile pe care le primesc, top întocmit anual de revista Forbes. Actorul de 53 de ani este urmat în clasament de colegii de breaslă Will Smith și Channing Tatum.

„Forbes' scrie că filmul „Mortdecai', de exemplu, a adus studioului cu care Depp a colaborat numai 2,8 dolari la fiecare dolar pe care l-a primit ca remuneraţie.

Din top mai fac parte Will Smith (cu 5 dolari la fiecare dolar primit), Channing Tatum (6 dolari), Will Ferrell (6,5 dolari) şi George Clooney (6,7 dolari).

Iată topul complet:

[Not a valid template]

Pentru a alcătui acest top, Forbes a ales ultimele trei filme în care au jucat actorii de la Hollywood și a analizat costurile de producţie estimate şi succesul de box-office al producţiilor cinematografice în care au jucat aceștia.

Depp, care este unul dintre actorii cel mai bine plătiţi de la Hollywood, nu a avut un an prea bun în plan personal. În urma divorțului de Amber Heard, pronunțat după numai 15 luni de căsnicie, el a rămas fără 7 milioane de dolari în conturi. Acesta a fost al doilea divorţ al actorului, după cel de Lori Anne Allison (1983 – 1985).

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare