Homepage  / Vedete străine

Johnny Depp, despre cele mai grele momente din viața sa. Dezvăluirile uluitoare ale starului din „Pirații din Caraibe”

Johnny Depp, despre cele mai grele momente din viața sa. Dezvăluirile uluitoare ale starului din „Pirații din Caraibe”
7

de Andra Stana,

Johnny Depp a vorbit recent despre una dintre perioadele „oribile” din viața lui. Când a simțit actorul din „Pirații din Caraibe” că a ajuns „la capătul puterilor” și cum a reușit, până la urmă, să își revină.

Anul trecut, Johnny Depp și Amber Heard au ajuns în fața instanței. Procesul de șase săptămâni a venit în urma unui articol pe care actrița din „Aquaman” l-a scris în 2018 despre faptul că a fost victima violenței domestice. În final, actorul din „Pirații din Caraibe“ a câștigat peste 10 milioane de dolari drept despăgubiri. Între timp, Heard a primit 2 milioane de dolari în urma procesului.

Starul în vârstă de 60 de ani a participat recent la Festivalul de Film de la Cannes pentru a promova noul film „Jeanne du Barry”. Aici, Depp a fost întrebat dacă simte o „oarecare satisfacție” în urma câștigării procesului cu fosta lui soție.

Johnny Depp, despre cele mai grele momente din viața sa. Dezvăluirile uluitoare ale starului din „Pirații din Caraibe”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Acest lucru – știți, da, există… Pentru că, știi, la începutul acestei perioade oribile, la începutul ei, a fost… știi, din nou, este cam ceea ce spuneam mai devreme. Oamenii pot atinge fundul de multe ori. Poți să cazi direct la fund de un miliard de ori, dar dacă ești suficient de norocos să găsești subsolul, ești bine, știi?”, a declarat Depp, într-un interviu pentru Hollywood Authentic.

Noul film al lui Depp, „Jeanne du Barry”, nu reprezintă o „revenire”

În ciuda faptului că se simte mulțumit, Depp a respins din nou ideea că „Jeanne du Barry” ar reprezenta o revenire.

„Adică, poți să-i spui cum vrei, poți să-i spui cum vrei, dar revenire? Adică, trebuie să pleci ca să te întorci. Eu nu am plecat nicăieri. Poate că nu am fost gândit sau privit sau nu mi s-a permis să fiu privit….”, a mărturisit actorul într-un filmuleț din culisele interviului de pe Instagram Story.

În timpul unei conferințe de presă la evenimentul de luna trecută, Depp a insistat din nou că „nu a plecat nicăieri” și a sugerat că pur și simplu nu a mai fost căutat.

„Mă tot întreb despre cuvântul revenire, pentru că nu am plecat nicăieri. De fapt, locuiesc la aproximativ 45 de minute distanță. Așa că da, poate că oamenii au încetat să mai sune din cauza oricărei temeri pe care o aveau la momentul respectiv. Dar nu, nu am plecat nicăieri. Am stat degeaba”, a explicat actorul.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton