; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp dă detalii despre „Piraţii 4”

28 July 2010

Johnny Depp va fi pentru a patra oară căpitanul Jack Sparrow în filmul „Pirates Of The Caribbean – On Stranger Tides' (2011).

.

A PATRA-I CU NOROC. În „Pirates Of The Caribbean – On Stranger Tides', Johhny Depp va fi pentru a patra oară căpitanul Jack Sparrow.

A PATRA-I CU NOROC. În „Pirates Of The Caribbean – On Stranger Tides', Johhny Depp va fi pentru a patra oară căpitanul Jack Sparrow.

Actorul Johnny Depp (47 de ani) a fost prezent, prin intermediul unor imagini înregistrate, la Festivalul Comic-Con din San Diego, unde a dat câteva detalii despre al patrulea film din seria „Piraţii din Caraibe'. Dailymail.co.uk scrie că acesta a povestit totul îmbrăcat ca Jack Sparrow (căpitanul Jack Sparrow), ţinând în mână o sticlă de rom şi vorbind cu accentul englezesc deja cunoscut.

Comic-Con este celebru pentru ocazia unică pe care le-o oferă producătorilor şi actorilor de a-şi lansa filmele cu tam-tam. Anul acesta, printre alţii, aici au fost prezenţi Angelina Jolie (care îşi promovează pelicula „Salt') şi actorii din distribuţia peliculei „The Avengers' (Samuel L. Jackson, Mark Ruffalo, Scarlett Johannson, Chris Hemsworth, Chris Evans, Robert Downey Jr. şi  Jeremy Renner).

.

Ce am aflat de la Johnny Depp

Depp a confirmat (pe un ton glumeţ) ce se ştia deja: în filmul „Pirates Of The Caribbean – On Stranger Tides' (care va fi lansat în mai 2011), căpitanul Jack Sparrow pleacă în căutarea Fântânii Tinereţei, cu o nouă corabie şi un echipaj nou. „Poate aţi auzit zvonuri despre căpitanul Jack Sparrow, care ar căuta un echipaj nou, pentru a găsi Fântâna Tinereţii. Nu este adevărat! Deloc! Dar chiar dacă n-ar fi neadevărat, nu v-ar interesa să veniţi cu mine, nu-i aşa? Nici nu credeam. Trebuie să recunosc că ar fi pericole mari pe parcurs. Inclusiv zombi, asasini, sirene şi o Penelope Cruz aprigă şi bine dispusă. De asta nu merg! Nu, domnule. Oricum, ete imposibil să găseşti locul acela. Nimeni nu ştie unde este', a explicat actorul în imaginile de două minute.

A patra peliculă din franciza cu piraţi care a debutat în 2003 îi mai include în distribuţie pe Ian McShane (piratul Blackbeard, pe al cărui vapor Sparrow este forţat să urce de către Angelica/ Penelope Cruz), Geoffrey Rush (acelaşi Barbossa) şi Kevin McNally (secundul Gibbs).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare