; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny depp

Johnny Depp are o nouă iubită. Actorul a fost surpins în prezența unei tinere de 33 de ani

07 September 2020

Soarele răsare și pe strada actorului Johnny Depp. Conform presei internaționale se pare că acesta ar avea o nouă parteneră de viață, o tânără în vârstă de 33 de ani.

Este vorba de un fotomodel de origine germană, Sophie Hermann, în compania căreia actorul a fost surprins tot mai des de paparazzi. 

Tânăra locuiește în Marea Britanie și este una dintre protagonistele reality show-ului britanic „Made în Chelsea'. A apărut pentru prima oară în sezonul șase al emisiunii difuzate de E4, retrăgându-se apoi pentru o perioadă de doi ani.

Surse apropiate celor doi au afirmat că Johnny și Sophie s-au cunoscut la începutul acestui an. Recent, aceștia ar fi fost surprinși la un hotel din Londra. Potrivit presei germane, Sophie „și-a scris numărul de telefon pe o bucată de hârtie și l-a strecurat printre corzile chitarei lui. De atunci, cei doi au început să vorbească foarte mult la telefon'.

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Got pot? @hayleymenziesofficial

A post shared by SOPHIE HERMANN (@xxsophiehermannxx) on

 

În trecut, Johnny Depp a avut o relație extrem de tumultoasă cu Amber Heard. Cei doi s-au întâlnit în 2009 pe platoul de filmare de la The Rum Diary, s-au căsătorit în 2015, iar în mai 2016, actrița a fost cea care a deschis dosarul de divorț. Într-o declarație scrisă, PA Media afirma că actrița l-ar fi acuzat pe Johnny Depp de abuz fizic și verbal, mai exact „țipete, înjurături, amenințări, lovituri cu pumnii, cu picioarele, cu capul și cu palmele și sufocări', precum și „un comportament extrem de manipulant și intimidant'.

În urma divorțului, Amber a primit suma de șapte milioane de dolari și a donat-o unei organizații care luptă împotriva violenței domestice și Spitalului de Copii din Los Angeles.

În prezent, actorul a intentat un proces împotriva editorului Dan Wootton și trust-ului News Group Newspapers (NGN), acuzându-i de calomnie, după ce tabloidul The Sun ar fi publicat în 2018 un articol descriindu-l pe actor ca fiind un soț abuziv.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare