; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp are în plan şase noi lungmetraje

14 July 2011

Johnny Depp va avea o perioadă tare încărcată, după ce a anunţat că va juca în mai multe lungmetraje, printre care şi o nouă ecranizare din franciza „Piraţii din Caraibe', scrie femalefirst.co.uk. Ar fi al cincilea film în care Depp va juca rolul Căpitanului Jack Sparrow.

Starul din „Piraţii din Caraibe' este interesat să joace în ecranizarea unui serial care a rulat la tv în anii ’70. Se pare că ar fi vorba de rolul lui Carl Kolchak din filmul „The Night Stalker'. Depp va fi un reporter de tabloid, care vrea să dea de urma unor vampiri şi chiar extratereştri, conform cinemagia.ro.

Depp a mai fost ofertat să joace rolul lui Paul Revere din filmul „Midnight Ride', iar, la sfârşitul anului, actorul va apărea pe marile ecrane în „The Rum Diary', un film bazat pe un roman scris de Hunter S. Thompson. Mai mult, se zvoneşte că va apărea şi în „The Lone Ranger', un film regizat de Gore Verbinski.

Toate ca toate, dar până la următoarele proiecte, Johnny Depp trebuie să termine de filmat secvenţele din „Dark Shadows', filmul unde a făcut echipă cu Tim Burton, regizorul care l-a lansat.

Depp aduce încasări record

Deşi are o groază de proiecte în planurile de viitor, nici ultima perioadă nu poate fi trecută cu vederea în ceea ce priveşte succesul actorului în vârstă de 48 de ani.

Atât „Rango', cât şi „Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides', i-au mărit faima lui Depp, dar şi contul din bancă.

Ultima parte din Piraţii din Caraibe a avut parte atât de critici pozitive, cât şi negative, dar cert este că este primul film de anul acesta care a adunat peste 1 miliard de dolari din vizionări.

Nu este prima dată când un film în care apare Johnny Depp are încasări uriaşe. Anul trecut, „Alice în Ţara Minunilor' a depăşit de asemenea suma record de 1 miliard de dolari din încasările din toată lumea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare