Homepage  / Cinema

Johnny Depp ar putea reveni în noua serie „Pirații din Caraibe”. Ce știm până în acest moment despre posibila sa redistribuire

Johnny Depp ar putea reveni în noua serie „Pirații din Caraibe”. Ce știm până în acest moment despre posibila sa redistribuire
10

de Andreea Hentea,

Johnny Depp și-ar putea relua rolul îndrăgitului căpitan Jack Sparrow în noile proiecte marca „Pirații din Caraibe”, deși există destule argumente contra revenirii sale. Ce știm până în acest moment despre posibila sa redistribuire.

Johnny Depp ar putea reveni în noua serie „Pirații din Caraibe”

Lansată în 2003 cu filmul „Pirații din Caraibe: Blestemul Perlei Negre” și continuată cu încă patru filme („Pirații din Caraibe: Cufărul omului mort” – 2006, „Pirații din Caraibe: La capătul lumii” – 2007, „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi” – 2011 și „Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” – 2017), seria de aventuri produsă de Jerry Bruckheimer a încasat în total 4,5 miliarde de dolari.

În prezent există planuri pentru mai multe filme viitoare, iar influentul producător și-a exprimat interesul de a-l readuce pe Johnny Depp în franciză, sugerând o potențială distribuire a actorului într-unul dintre aceste proiecte, relatează screenrant.com.

Johnny Depp, despre cele mai grele momente din viața sa. Dezvăluirile uluitoare ale starului din „Pirații din Caraibe”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Johnny Depp și-a câștigat numeroși fani cu modul în care l-a interpretat pe simpaticul căpitan Jack Sparrow, personajul principal al seriei de filme. Cele cinci producții din serie au fost inspirate de atracția omonimă de la Disneyland, iar în prezent se estimează că franciza „Pirații din Caraibe” ar putea continua cu un al șaselea film, gândit ca o relansare a ei. Până în prezent, toate detaliile despre intrigă și distribuție au rămas însă secrete.

Deși este puțin probabil, totuși, ca Johnny Depp să revină în viitorul film „Pirații din Caraibe 6”, șansa să-l revedem nu a fost exclusă. Producătorul Jerry Bruckheimer a explicat pentru Entertainment Tonight că încă există posibilitatea ca Depp să joace în film, mai ales dacă Bruckheimer va avea un cuvânt de spus. Acesta a recunoscut, chiar, că a vorbit deja cu actorul despre posibila sa apariție: „Dacă ar depinde de mine, s-ar întâmpla. Îmi place să-l am pe Depp în proiect, e un actor grozav și un bun prieten. Sigur că am vorbit cu el, dar urmează să vedem ce se va întâmpla”.

Revenirea lui Johnny Deep în rolul lui Jack Sparrow este problematică

Rolul lui Jack Sparrow, jucat cu șarm și umor de Johnny Depp, a fost definitoriu pentru întreaga franciză „Pirații din Caraibe”. Sparrow a ieșit mereu în evidență ca pirat jovial, care trece prin orice luptă sau aventură cu energie și optimism.

Figura lui a fost în centrul fiecărui poster, al fiecărui trailer și al fiecărei scene. Johnny Depp a fost o parte integrantă a francizei „Pirații din Caraibe” și a întregului concept al seriei încă de la premiera din 2003 a primului film, „Pirații din Caraibe: Blestemul Perlei Negre”. S-a afirmat, de altfel, că fără Johnny Depp este puțin probabil ca seria „Pirații din Caraibe” să fi avut un asemenea succes enorm.

Cu toate acestea, în ciuda contribuției sale esențiale, franciza s-ar putea extinde, la fel de bine, fără Johnny Depp. Seria de procese dintre Johnny Depp și Amber Heard, foarte mediatizată, a creat animozități pentru ambele părți, iar studiourile Disney ar putea dori să se distanțeze de o asemenea controversă.

Deși Jerry Bruckheimer a declarat că actorul a fost invitat deja în distribuția celui de-al șaselea film, probabil că nu va mai avea un rol principal. Totuși, orice fel de implicare ar demonstra că studiourile Disney sunt dispuse să colaboreze cu el după ce actorul a câștigat procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard.

Un alt motiv pentru ca Johnny Depp să nu-și reia rolul ar putea fi vârsta. Actorul de 60 de ani a făcut deja tranziția către regie (următorul film pe care îl va semna, „Modi”, îl va avea în distribuție pe Al Pacino), iar de la pandemie încoace și-a asumat mai puține roluri principale. Retragerea lui Depp din actorie ar putea fi, deci, încă un motiv ca Disney să caute o altă soluție după ce, două decenii, filmele l-au avut ca personaj central pe Jack Sparrow.

În plus, în timpul celebrelor procese dintre el și Amber Heard, Johnny Depp a afirmat că „nimic pe acest Pământ” nu l-ar putea convinge să se întoarcă la franciza „Pirații din Caraibe”, nici măcar 300 de milioane de dolari.

Refuzul său de a se întoarce le-a lăsat studiourilor Disney puține opțiuni în afară de încheierea definitivă a francizei sau relansarea ei totală. Studiourile au luat, chiar, în calcul o relansare a seriei „Pirații din Caraibe” cu Margot Robbie în rolul principal la un moment dat, dar actrița a replicat că proiectul a fost abandonat pe termen nelimitat.

Deși producătorii au declarat că franciza se află, încă, în dezvoltare, viitorul său arată destul de sumbru. Deși, în decembrie 2022, tot Jerry Bruckheimer insistase că un spin-off cu Margot Robbie se află în dezvoltare, evoluția acestuia rămâne incertă și extrem de lentă, studiourile Disney preferând să se concentreze deocamdată doar pe „Pirații din Caraibe 6”.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton