TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny depp

Johnny Depp ar putea juca în „Animale fantastice și unde le poți găsi”

2 November 2016

Nu mai sunt decât două săptămâni până să ajungă pe ecrane „Fantastic Beasts and Where to Find Them” / „Animale fantastice și unde le poți găsi”, spin-off-ul seriei „Harry Potter”, iar veștile legate de continuarea peliculei (a cărei premieră este prevăzută pentru noiembrie 2018) au început să circule.

johnny-depp

Site-ul Empire dezvăluie că Newt Scamander (personajul principal al filmului, interpretat de Eddie Redmayne) se va întoarce la Paris în cea de-a doua parte, iar regizorul David Yates a declarat despre urmare că „va fi foarte ambițioasă” și o adevărată provocare pentru întreaga echipă a filmului.

Dar „bomba” vine de la distribuție! Deadline a aflat că Johnny Depp va avea un rol foarte important în cea de-a doua parte a „Animalelor fantastice”. Warner nu a confirmat nimic deocamdată, dar net-ul zumzăie de zvonuri și de teorii ale fanilor. Aceștia presupun că Depp va fi Gellert Grindelwald, personaj care apare în „Harry Potter”, interpretat de Jamie Campbell Bower, și care a devenit unul dintre cei mai periculoși vrăjitori din epoca sa și adversar declarat al lui Albus Dumbledore!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

Divorţul e gata! Johnny Depp şi Amber Heard s-au înţeles

Amber Heard este furioasă că Johnny Depp blochează divorțul

Johnny Depp şi-a modificat tatuajele legate de Amber Heard

Johnny Depp transmite un mesaj video românilor

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...