; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp

Johnny Depp a schimbat prefixul

10 June 2013

Starul american a împlinit, duminica ce tocmai a trecut, 50 de ani, scrie radiotimes.com. Fanii săi se întreabă, pe bună dreptate, ce roluri va primi de acum înainte Johnny Depp. Va fi poate un erou îmbătrânit, precum Tom Cruise?

Oricine s-a îndrăgostit de felul în care Depp îşi interpreta personajele la începutul carierei (fie că vorbim aici de rolurile din “Cry-Baby” sau “Edward Scissorhands”) ar putea fi mirat să descopere că, peste noapte, actorul a împlinit 50 de primăveri.

Împlinind 50 de ani, Depp intră automat în clubul de la Hollywood în care au mai fost incluşi de curând atât Tom Cruise, cât şi Jim Carrey. În decembrie, Brad Pitt va primi şi el “carnet de membru”.

Următoarele filme la care lucrează Johnny Depp sunt “The Lone Ranger”, “Transcendence” (pentru filmul aflat acum în faza de producţie Depp a primit un onorariu de 20 de milioane de dolari) şi “Piraţii din Caraibe 5” (programat să fie lansat peste doi ani).

A închiriat o fermă pentru Amber Heard

Actorul va petrece următoarele opt săptămâni în New Mexico şi vrea să aibă parte de intimitate, anunţă femalefirst.co.uk. Depp a cheltuit 38.000 de euro pentru ferma pe care o împarte cu iubita sa, Amber Heard (27 de ani).

Johnny Depp a cunoscut-o pe Amber Heard la filmările pentru „Jurnalul unui iubitor de rom' (2011) şi o copleşeşte cu daruri.

Actorul are doi copii – Lily-Rose (14 ani) şi John (11 ani) – cu cântăreaţa franceză Vanessa Paradis (40 de ani).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare