; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp a primit un ultimatum

18 May 2011

Vanessa Paradis (38 de ani) i-a spus lui Johnny Depp (47 de ani) să renunţe la colecţia sa impresionantă de pălării, care ocupă două camere, relatează femalefirst.co.uk.

O sursă a spus: „Are sute de pălării – două camerele ale apartamentului lor din Paris sunt ocupate cu ele. Vanessa are nevoie de mai mult spaţiu, dar se împiedică de pălăriile lui Johnny.

I-a spus că trebuie să scoată pălăriile de acolo sau le va arunca ea când este el plecat. Johnny Depp a fost îngrozit. Îşi iubeşte pălăriile şi cumpără tot timpul altele.

Ultimatumul Vanessei Paradis a venit după ce Johnny Depp – împreună cu care are doi copii: Lily-Rose (11 ani) şi Jack (8 ani) – a venit acasă cu o pălărie cumpărată de la o persoană fără adăpost.

„A fost ultima picătură. Vanessa era lividă. I-a spus lui Johnny că are timp până la sfârşitul anului ca să scoată toate pălăriile de acolo. Dar ţine prea mult la ele ca să le arunce, aşa că o să le mute în celelalte case ale lor', a mai menţionat sursa.

Johnny Depp îl interpretează pentru a patra oară pe căpitanul Jack Sparrow în pelicula „Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi', care va avea premiera pe 20 mai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare