; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp a fost asaltat de câinele Angelinei

13 January 2011

Actorul de 47 de ani, care a fost protagonist alături de Angelina Jolie în pelicula „Turistul', a povestit cum a trebuit să fie salvat de câinele acesteia şi al partenerului ei, Brad Pitt, potrivit FemaleFirst.co.uk.

Depp nu e un mare iubitor de câini, dar a fost de acord s-o facă pe babysitter-ul pentru buldogul Jacques, în timp ce Jolie şi Pitt au ieşit la o întâlnire romantică. Bineînţeles, a ajuns rapid să regrete gestul.

„În mod prostesc, am fost convins să am grijă de câinele lor, Jacques, pentru o noapte. E un buldog uriaş. La început am avut o senzaţie teribilă, pentru că Jacques mirosea îngrozitor', a povestit acesta.

„Mi-am zis apoi: «Haide, o să supravieţuieşti o noapte». Totul a fost în regulă, până când m-am aşezat pe pat ca să mă descalţ. Jacques mi-a sărit în spate şi a început să ţopăie pe mine. Şi nu e mic. Cam 80 de kilograme de câine s-au aruncat asupra mea, deşi le-am simţit de parcă ar fi fost 150! Am ţipat după ajutor şi, din fericire, cineva a venit să dea bestia jos de pe mine', a continuat amuzat actorul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare