; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Filmul „John Wick”, cu Keanu Reeves, devine un serial

„John Wick” va fi continuat în „Ballerina”, dar și în „John Wick: Chapter 4”

11 October 2019

După recentul și extraordinarul succes al francizei „John Wick', care a revigorat nu doar un erou de acțiune atipic, ci și cariera lui Keanu Reeves, studiourile Lionsgate au luat hotărârea să producă „Ballerina'. Filmul este un spin-off al părții a treia a francizei, „John Wick 3: Război total' (2019) și va avea în centru o eroină, o asasină profesionistă despre care nu se știe încă de cine va fi interpretată. 

Scenaristul Shay Hatten (co-autor al scenariului la „John Wick 3…') este implicat și în realizarea acestui nou film, iar producătorii Basil Iwanick, Erica Lee și Chad Stahelski se vor regăsi, și ei, pe genericul de la „Ballerina'. Însă nimeni din echipă nu vrea să dezvăluie ceva din acțiunea noii producții ori să confirme prezența personajului John Wick și, implicit, a lui Keanu Reeves în noua aventură, chiar dacă se știe deja că vedeta va contribui la producție în calitate de producător executiv. 

Planurile pentru „Ballerina' nu exclud însă continuarea poveștii eroului singuratic interpretat de Keanu Reeves. Filmul „John Wick 3: Război total', lansat în luna mai a acestui an, a avut încasări internaționale de 323 milioane de dolari, bătând recordul titlurilor lansate de studiouri în ultimii cinci ani. Pe lângă atmosfera întunecată și acțiunea intensă desfășurată în jurul protagonistului John Wick, pe capul căruia se pusese o recompensă de 14 milioane de dolari, producția a avut și atuul unei distribuții sonore, incluzând, pe lângă Keanu Reeves în rolul titular, nume ca Halle Berry, Laurence Fishburne, Anjelica Huston, Mark Dacascos, Ian McShane și Lance Reddick. Era firesc deci ca, după asemenea succes, cei de la Lionsgate să se concentreze pe producția „John Wick: Chapter 4', a cărei lansare este deja programată pentru 21 mai 2021. 

Chad Stahelski, regizorul filmului „John Wick 3: Război total', fost luptător de kick-boxing și fost cascador, are în plan însă și alte producții. El va regiza miniseria TV „Rain', concentrată pe un asasin (interpretat tot de Keanu Reeves) specializat în a-și face crimele să pară morți naturale, serialul „Gangsters of Shanghai', aflat deja în pre-producție, care urmează să fie realizat în China, dar și filme precum „Kill or Be Killed' (inspirat de o bandă desenată) sau „Highlander', după un scenariu scris de Ryan J. Condal („Rampage: Scăpați de sub control', „Colony'). 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare