; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

John Travolta a fugit de scandal taman în Bahamas

29 May 2012

Acuzaţiile recente venite de la şapte maseuri care se plâng că au fost pipăiţi de starul hollywoodian, dar şi poza de pe coperta National Enquirer' cu el îmbrăcat în femeie l-au alungat pe John Travolta în casa de vacanţă din Bahamas.

Actorul John Travolta se ascunde în Bahamas după ce scandalul sexual în care este implicat a luat amploare, scrie E!News'.

Starul din Pulp Fiction' a fost recent acuzat de nu mai puţin de şapte bărbaţi de comportament necorespunzător – acuzaţii pe care le neagă cu vehemenţă -, iar revista National Enquirer' a dat publicităţii o poză cu el îmbrăcat în femeie, făcută  în 1997. Pentru a evita atenţia exagerată a ziariştilor, Travolta a plecat în casa lui de vacanţă din Bahamas, însoţit de soţia Kelly Preston şi copiii Ella (12 ani) şi Benjamin (18 luni).

Săptămâna trecută, membrii familiei a fost văzuţi petrecându-şi timpul împreună, la casa din Florida, iar martorii citaţi de E! News' susţin că familia se comporta ca şi cum totul ar fi fost normal.

Din câte se pare, Travolta (58 de ani) şi Kelly Preston (49 de ani) – care sunt căsătoriţi de 21 de ani – au decis să apară cât mai mult împreună pentru a nega informaţiile din tabloide, potrivit cărora se pregătesc de divorţ şi de partajul averii de 200 milioane de dolari.

Recent, National Enquirer' dădea ca sigur divorţul celor doi, citând un apropiat al actriţei: „Kelly mi-a spus că mariajul e terminat şi nu mai locuieşte în casă cu el. A suportat viaţa dublă şi ascunsă a lui John zeci de ani, dar acum faptul că a aflat publicul a umilit-o. E absolut distrusă!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare