; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

John Travolta, acuzat de homosexualitate

03 September 2010

Zvonurile privitoare la adevărata orientare sexuală a actorului John Travolta (56 de ani) – care va deveni iar tătic anul viitor – există de ceva vreme.

Mai nou, o carte despre practicile homosexuale de la Hollywood, scrisă de un anume Robert Randolph, susţine că Travolta face des sex în diverse spa-uri din Cetatea Filmului, ascunzându-şi homosexualitatea faţă de soţia lui, Kelly Preston (cu care este căsătorit din 1991).

Volumul intitulat „Youll Never Spa in This Town Again' susţine că mariajul celor doi este doar de faţadă şi că actorul o înşală pe soţia lui de ani buni, având mulţi amanţi de-a lungul timpului şi flirtând deschis cu bărbaţi.

Nu este prima astfel de dezvăluire legată de Travolta. Tabloidul „The National Enquirer' publica, în 2006, o imagine în care actorul îl săruta pe buze pe babysitter-ul familiei, înainte ca acesta să se urce într-un avion. Atunci, avocatul actorului explica, simplu, că Travolta face des asta: îşi sărută pe buze prietenii apropiaţi, bărbaţi sau femei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare