;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

John Travolta ar fi avut o relaţie cu pilotul său

7 June 2012

Acuzaţiile de homosexualitate nu mai contenesc pentru John Travolta. După ce mai mulţi maseuri l-au acţionat în instanţă pentru hărţuire sexuală, revista americană National Enquirer susţine că starul american a avut o relaţie de lungă durată cu un bărbat în anii `80.

John Travolta (58 de ani) a avut o relaţie de lungă durată cu pilotul său, Doug Gotterba, în anii `80, înainte de a se căsători cu Kelly Preston (49 de ani), susţine revista americană National Enquirer.

Afirmaţia porneşte de la declaraţiile unui oarecare Robert Britz, care s-a cuplat cu Doug Gotterba după ce pilotul s-a despărţit de Travolta.

„Doug mi-a spus de la bun început că a avut o relaţie cu John Travolta în anii `80', a declarat Robert Britz. Acesta mai spunea că relaţia dintre Travolta şi pilotul său s-a răcit după cinci ani:

„Doug nu mai vroia să doarmă cu el. John se îngrăşa foarte mult între filme şi nu-l mai atrăgea'.

National Enquirer o citează şi pe Joan Edwards, care a fost secretara lui Travolta în perioada 1987-1994.

„Desigur că ştiam că Travolta este homosexual. Nu m-a deranjat niciodată', spunea Joan Edwards.

Fosta secretară l-a cunoscut pe Doug Gotterba în 1981, când pilotul a început să lucreze pentru Travolta.

Deşi Doug Gotterba (60 de ani) nu este citat în articolul din National Enquirer, pilotul a recunoscut că a lucrat pentru John Travolta timp de şase ani.

Pentru a nu atrage atenţia asupra sa, John Travolta a ieşit de mai multe ori cu actriţa Brooke Shields (47 de ani), care avea doar 16 la acea vreme.

John Travolta s-a refugiat în Bahamas pentru a scăpa de scandalurile în care este implicat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare