; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

John Travolta, acuzat că a agresat sexual un maseur

08 May 2012

Zvonurile despre homosexualitatea actorului John Travolta (58 de ani) s-au intensificat recent, după ce un maseur (care nu şi-a dezvăluit public numele) l-a dat în judecată, acuzându-l că l-a pipăit în zona intimă.

TMZ.com scrie că Travolta ar fi văzut anunţul bărbatului online, a programat o şedinţă de masaj de o oră (contra sumei de 200 de dolari), s-au întâlnit la maşina actorului (în care maseurul a văzut prezervative) şi au mers la Hotelul Beverly Hills, în bungalow-ul lui Travolta.

Aici, actorul s-a dezbrăcat complet şi i s-a făcut masaj timp de o oră, după care a început să-l atingă pe maseur în zona inghinală. Acesta din urmă i-a spus că nu face sex cu clienţii, dar Travolta nu s-a lăsat, masturbându-se în faţa lui, explicându-i că a devenit celebru datorită favorurilor sexuale oferite în tinereţe şi plătindu-i la final 400 de dolari.

Maseurul cere 2 milioane de dolari despăgubire pentru hărţuirea suferită.

Tabăra lui Travolta neagă vehement acuzaţiiile: „Acest proces este o ficţiune completă. Nici unul dintre evenimentele descrise nu s-a întâmplat. În ziua în care reclamantul susţine că l-a întâlnit pe John, acesta nu era în California şi se poate dovedi asta', au explicat avocaţii actorului pentru site-ul gossipcop.com.

John Travolta, în vârstă de 58 de ani, este căsătorit cu Kelly Preston din anul 1991.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare