; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

John Nettles a fost făcut cavaler

11 November 2010

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, l-a onorat pe actorul John Nettles (67 de ani), cu Ordinul de Excelenţă al Marii Britanii, informează site-ul dailyexpress.co.uk.

Interpetul inspectorului-şef Tom Barnaby, din serialul „Crimele din Midsomer' (difuzat şi în România, de postul Diva Universal) a primit titlul de cavaler pentru serviciile aduse actoriei. Se spune că regina Marii Britanii nu a ratat nici un episod din serialul poliţist „Crimele din Midsomer' . „Sper că asta e adevărat', a spus Nettles la primirea medaliei, ceremonie care a avut loc la Palatul Buckingham.

Printre alte celebrităţi din lumea filmului premiate cu acelaşi ordin cavaleresc se numără: Julie Andrews (în 2000),  Pierce Brosnan (în 2003), Michael Caine (în 1993) şi Agatha Christie (în 1971). Actorul John Nettles a intrat în pielea inspectorului-şef Tom Barnaby între anii 1997 şi 2010, timp de 13 serii, dar se va retrage din serial la finele celui de-al 13-lea sezon, difuzat în Marea Britanie anul acesta. El va fi înlocuit de actorul Neil Dudgeon, care va juca rolul unui verişor de-ai lui Barnaby.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare