; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amy schumer john mayer

John Mayer şi Amy Schumer sunt împreună?

11 August 2017

Cântăreţul american John Mayer şi actriţa de comedie Amy Schumer sunt prieteni de ani buni, însă apropiaţii lor spun că, în ultima vreme, cei doi au petrecut foarte mult timp împreună şi că ar avea o relaţie.

 

„E prea devreme să ştim dacă formează un cuplu, însă au avut câteva întâlniri', a spus o sursă, citată de publicaţia „The Sun'. Mai mult, Amy a fost în aprilie la un concert de-al lui John, iar în ultima vreme a publicat pe Instagram poze de grup cu ei, iar deseori îşi comentează unul altuia pozele.

John Mayer a avut în trecut relaţii cu artiste precum Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston, Katy Perry şi Taylor Swift, în timp ce Amy s-a iubit cu designerul Ben Hanisch, timp de un an, până în luna mai 2017.

Pe Amy (36 de ani) aţi văzut-o pe marile ecrane de la noi lunile trecute în filmul „Prizoniere de vacanță', alături de Goldie Hawn, iar cel mai recent album al lui John Mayer (39 de ani), „The Search for Everything', cel de-al şaptelea din carieră, a fost lansat anul acesta în aprilie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare