; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

John Mayer, iubire fără obligaţii

22 January 2010

Deşi e un artist, John Mayer nu este un personaj cu prea multă imaginaţie. Cântăreţul devenit foarte popular după idila cu Jennifer Aniston a declarat recent că preferă să se întoarcă din când în când în patul fostelor iubite decât să depună efortul de a cuceri o nouă femeie.

Sunt prea speriat să ies cu altcineva', a declarat Mayer pentru Rolling Stone'. El a avut drept iubite staruri precum Aniston, Jessica Simpson, Jennifer Love Hewitt. Dacă ultima iese din discuţie (având un logodnic), Jennifer Aniston pare şi ea dispusă să aibă o prietenie specială' cu Mayer, iar zvonurile sugerează că Jessica Simpson s-ar fi despărţit de prietenul ei din cauza unor mesaje pline de pasiune primite de la cântăreţ.

Cât depre mult-mediatizata relaţie cu Jennifer Aniston, John susţine că el e cel care a pus capăt relaţiei, pentru că nu îşi imagina o iubire până la adânci bătrâneţi alături de aceasta. Presa a sugerat însă, de-a lungul timpului, că gura largă a cântăreţului – care povestea presei detalii intime – a fost de vină pentru despărţire.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare