; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

John_Malkovich_Featured_Image

John Malkovich joacă într-un film despre o lume distrusă de pandemie

23 December 2020

Jonathan Rhys Meyers (43 de ani) și John Malkovich (67 de ani) joacă în thrillerul „The Survivalist', a cărui acțiune se petrece la un an și jumătate după distrugerea lumii civilizate de către un virus ucigaș, informează deadline.com. 

 

În această lume în ruină, Ben (Jonathan Rhys Meyers), un fost agent FBI, trebuie să protejeze o tânără care este imună la boală. Ea este vânată de o bandă periculoasă, condusă de Aaron (John Malkovich), un psihopat care își închipuie că se poate folosi de fată ca să salveze lumea. 

 

Filmul „The Survivalist' este regizat de Jon Keeyes, după un scenariu de Matthew Rogers. Producătorii filmului, Jordan Yale Levine și Jordan Beckerman, au declarat:

„Suntem încântați și onorați să lucrăm cu doi actori legendari ca John Malkovich și Jonathan Rhys Meyers la un asemenea film alert și captivant, care beneficiază de interpretări extraordinare'.

Data premierei încă nu a fost stabilită. 

 

Jon Keeyes a mai regizat filmul de acțiune „Element' (2016), cu Michael Ironside și thrillerul „The Harrowing' (2017), cu Arnold Vosloo. John Malkovich este implicat în numeroase proiecte. Printre acestea se află „Red 48', un film de acțiune regizat tot de Jon Keeyes, care îi mai are în distribuție pe Tyrese Gibson și Michael Jai White, și comedia „El Tonto', în care Malkovich va juca alături de Travis Fimmel, Kate Beckinsale și Ray Liotta. 

 

Jonathan Rhys Meyers are, de asemenea, o agendă încărcată. El a jucat de curând în „American Night', care va avea premiera în martie 2021, un film noir despre lumea subterană a artei new-yorkeze. Meyers joacă rolul dealerului de artă John Kaplan, iar din distribuție mai fac parte Michael Madsen, Jeremy Piven, Paz Vega, Emile Hirsch și Maria Grazia Cucinotta. Actorul a jucat și în filmul de aventuri „Rajah', povestea lui Sir James Brooke, un aventurier britanic plecat într-o cruciadă împotriva pirateriei, care a sfârșit prin a fi acuzat el însuși de crimă și piraterie. Din distribuția acestuia mai fac parte Ralph Ineson, Dominic Monaghan și Hannah New. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare