; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1280john

John Legend, desemnat „Cel mai sexy bărbat” în viață, în 2019

13 November 2019

Cântărețul John Legend, în vârstă de 40 de ani, a fost desemnat de revista People drept Cel mai sexy bărbat în viață, în 2019.

 

„Am fost încântat de acest titlu, dar și un pic speriat în același timp deoarece pune multă presiune', a declarat cântărețul pentru revista People. „Toată lumea o sa mă analizeze ca să vadă dacă sunt suficient de sexy pentru a primi acest titlu. De asemenea, calc pe urmele lui Idris Elba, ceea ce nu este corect și nici frumos din partea mea'.

„Sunt mândru că am o soție și doi copii de care sunt atât de îndrăgostit. De asemenea, sunt foarte mândru de cariera mea. Ador să scriu piese și să concertez. Aceste lucruri îmi aduc multă bucurie și oferă multă bucurie și altor persoane. Sunt foarte mulțumit de mine și de viața mea în acest moment', a mai declarat Legend, care este căsătorit cu modelul Chrissy Teigen și împreună au doi copii, Luna, în vârstă de 3 ani și jumătate, și Miles, 1 an și jumătate.

Reacția soției lui, Chrissy Teigen, nu s-a lăsat mult așteptată și a fost la fel de amuzantă și de inedită precum ne așteptam.

„Secretul meu a ieșit la lumină. Mi s-a îndeplinit visul de a face sex cu cel mai sexy bărbat în viață, desemnat de People. O onoare!!!', a scris modelul pe Twitter, care și-a modificat și biografia de pe Twitter cu textul „În prezent dorm alături de cel mai sexy bărbat în viață'.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

@carlosericlopez you are a dream!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 Campania anuală Cel mai Sexy Bărbat în viață a revistei People a debutat în 1985, iar primul actor care a primit distincția a fost Mel Gibson, care atunci avea 29 de ani. Mult râvnitul titlu a mai fost obținut de Johnny Depp în 2003 și 2009, George Clooney în 1997 și 2006, Brad Pitt în 1995 și 2000, Hugh Jackman în 2008 și David Beckham în 2015. Anul trecut, titlul i-a revenit actorului Idris Elba.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare