Homepage  / Vedete străine

John Corbett regretă meseria care l-a făcut celebru. De ce este starul din „Totul despre sex” nemulțumit de viața pe care o duce

John Corbett regretă meseria care l-a făcut celebru. De ce este starul din „Totul despre sex" nemulțumit de viața pe care o duce
10

de Cristina Țapu,

John Corbett, cunoscut în special pentru rolul lui Aidan Shaw din „Sex and the City", a mărturisit surprinzător că și-a ales profesia greșită. Deși a avut succes la Hollywood și se poate lăuda cu o carieră lungă, el a recunoscut sincer că munca sa nu i-a adus satisfacții din punct de vedere creativ.

John Corbett regretă meseria care i-a adus succesul mondial

Invitat în cadrul unui podcast, actorul a dezvăluit că în ciuda faptului că are o familie frumoasă, o casă superbă și nu duce grija zilei de mâine, nu se poate declara împlinit. Mai mult decât atât, consideră că ales teribil de prost meseria pe care o practică de decenii întregi.

„Uite, acum sunt în al patrulea sfert din viață și în showbiz. Acesta este un fapt. Așa că pot dezvălui că am ales al naibii de greșit ce să fac cu viața mea. Am făcut mulți bani. Trăiesc într-o casă frumoasă. Oamenii vin la mine la fiecare restaurant la care merg. Sunt un prieten al lumii. Nu am scris nicio nenorocită de replică. Nu am scris nicio glumă care să-i facă pe oameni să râdă, așa că din acest punct de vedere nu mi-a adus împliniri„, a declarat actorul în cadrul podcastului.

aidan 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Acum, John Corbett își alege proiectele doar dacă le consideră „foarte, foarte distractive”. Recent, a revenit în rolul lui Aidan Shaw în serialul „And Just Like That”, continuarea „Sex and the City”. De-a lungul carierei sale, a fost nominalizat de două ori la Globurile de Aur și o dată la premiile Emmy.

John Corbett, cunoscut și iubit de publicul larg pentru rolul său emblematic ca Aidan Shaw în popularul serial „Sex and the City”, este un actor și muzician american care a reușit să-și construiască o carieră impresionantă în industria de divertisment. Cu toate acestea, în ciuda succesului său evident, Corbett a surprins recent printr-o mărturisire sinceră despre alegerile sale profesionale.

John Corbett este pasionat de muzică

Născut pe 9 mai 1961, în Wheeling, Virginia de Vest, John Corbett a început să-și croiască drumul în actorie în anii ’80, dar a ajuns în lumina reflectoarelor în anii ’90, grație rolurilor din „Northern Exposure” și, bineînțeles, „Sex and the City”. Personajul său, Aidan Shaw, a devenit rapid unul dintre cele mai îndrăgite din serial, fiind partenerul sensibil și atent al lui Carrie Bradshaw, interpretată de Sarah Jessica Parker.

Pe lângă cariera sa de actor, John Corbett este și un muzician talentat. El a lansat mai multe albume de muzică country, care au fost bine primite de public și critici. Muzica sa reflectă o altă fațetă a personalității sale artistice, oferindu-i ocazia de a-și exprima creativitatea într-un mod diferit față de actorie.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton