Homepage  / Vedete străine

Moment inedit la Premiile Oscar 2024. John Cena a urcat complet dezbrăcat pe scenă: „Nu ar fi o nebunie?”

Moment inedit la Premiile Oscar 2024. John Cena a urcat complet dezbrăcat pe scenă: „Nu ar fi o nebunie?”
7

de Cristina Țapu,

Duminică, pe 10 martie, a avut loc cel mai așteptat eveniment cinematografic al anului, decernarea Premiilor Oscar. Gala nu a fost lipsită de momente inedite și comice, iar John Cena a reușit să stârnească hohote de râs din partea celor prezenți. Iată cum s-a afișat pe scenă, în văzul tuturor!

John Cena a fost protagonistul unei scene controversate la decernarea Premiilor Oscar 2024

John Cena a generat discuții la Premiile Oscar 2024 după ce a avut o apariție controversată pe scenă. Actorul s-a prezentat complet dezbrăcat, utilizând un plic în care era scris numele câștigătorului pentru categoria „cele mai bune costume” pentru a-și acoperi zona intimă.

Oscars 2024: BACKSTAGEIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

John Cena a apărut complet dezbrăcat pe scena Premiilor Oscar 2024 în timpul prezentării premiului pentru „cele mai bune costume”, care a fost câștigat de filmul „Poor Things”.

Această scenă a fost o recreare a unui moment inedit din istoria Premiilor Academiei, când, în 1974, un bărbat dezbrăcat a alergat pe scenă în timp ce David Niven o prezenta pe Elizabeth Taylor la cea de-a 46-a ediție a Premiilor Oscar.

John Cena, gol pe scena Premiilor Oscar 2024

Cena și-a acoperit zona intimă cu un plic, spre surprinderea tuturor celor prezenți în sală. Dacă unii dintre actori au părut amuzați de situații, alții nu au fost la fel de impresionați și nu au schițat nici măcar un zâmbet.

„La cea de-a 46-a ediție a Premiului Academiei din 1974, David Niven era în plină prezentare a lui Elizabeth Taylor, când un bărbat dezbrăcat a alergat pe scenă”, a rostit comediantul Jimmy Kimmel. „Vă puteți imagina dacă un bărbat dezbrăcat ar alerga astăzi pe scenă?”, a continuat acesta. „Am întrebat, vă puteți imagina dacă un bărbat dezbrăcat ar traversa scena astăzi? Nu ar fi o nebunie?“, a întrebat din nou, Jimmy Kimmel. Atunci, John Cena a apărut pe scenă gol, ținând doar un plic în mână pentru a-și acoperi zona intimă.

„M-am răzgândit, nu vreau să mai fac schema cu protestatarul”. „Doar că nu mă simt bine în privința asta. Este un eveniment elegant. Sincer, ar trebui să vă fie rușine pentru că ați sugerat o idee atât de lipsită de gust”, a spus John Cena, înainte să fie convins de către Jimmy Kimmel să urce, totuși, pe scenă și să ducă mica scenetă la final.

Sursă foto: Hepta

Citește și:




Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton