Homepage  / Vedete străine

Johnny Depp iubește din nou. Iulia Vlasova este cu 33 de ani mai tânără decât celebrul actor

Johnny Depp iubește din nou. Iulia Vlasova este cu 33 de ani mai tânără decât celebrul actor
18

de Cristina Țapu,

Johnny Depp, în vârstă de 61 de ani, are o nouă parteneră la doi ani după procesul său intens mediatizat, declanșat de divorțul de Amber Heard.

Johnny Depp are o nouă iubită după divorțul de Amber Heard

Tabloidul britanic Daily Mail afirmă că noua iubită a lui Johnny Depp este Iulia Vlasova, un estetician și model rus de doar 28 de ani. Aceasta a fost văzută de mai multe ori în compania actorului în ultimii ani, după ce s-au cunoscut în 2021.

iulia vlasova 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Surse apropiate lui Depp au confirmat că relația este „ocazională” și că cei doi s-au întâlnit „sporadic” în ultimii doi ani. Cel mai recent, au fost văzuți împreună joia trecută, când au fost surprinși sărutându-se în plină stradă. Cu toate acestea, Depp nu pare dornic să se afișeze oficial alături de cea care l-a cucerit.

Vlasova locuiește în Praga, unde deține și un studio de machiaj și coafură. Acolo l-a întâlnit pentru prima dată pe actor în august 2021, la cea de-a 55-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary, conform sursei menționate anterior.

Amber Heard a renunțat la viața din SUA după procesul zgomotos împotriva lui Johnny Depp

În 2019, Johnny Depp a dat în judecată-o pe fosta soție Amber Heard pentru defăimare în urma unui articol editorial din decembrie 2018 din The Washington Post, în care Heard s-a referit la sine ca la „o figură publică reprezentând abuzul domestic”, dar nu a menționat niciodată numele lui Depp.

Amber HeardIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 18

Procesul rezultat, care a început în iunie 2022, a expus detalii private despre căsnicia, divorțul, finanțele fostului cuplu. Mulți au fost atunci de părere că acest proces avea să pună capăt carierelor lor.

Procesul controversat s-a încheiat cu o sentință care în cele din urmă a fost mai favorabilă lui Depp. Depp a câștigat toate cele trei acuzații de defăimare împotriva lui Amber Heard, iar juriul i-a acordat daune în valoare de peste 10 milioane de dolari. Juriul i-a acordat și lui Heard două milioane de dolari pentru contracauțiunea sa împotriva lui Depp.

După încheierea procesului, Depp, în vârstă de 61 de ani acum, a jucat în „Jeanne du Barry”, care a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes. În paralel a făcut un turneu cu trupa sa, Hollywood Vampires. Între timp, Heard, acum în vârstă de 38 de ani, s-a retras în mare măsură din ochii publicului, mutându-se în Spania.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton