; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Joe Pesci

Joe Pesci se alătură distribuției noului film al lui Scorsese, „The Irishman”

14 July 2017

Anul trecut, legendarul regizor Martin Scorsese a confirmat faptul că noul lui film va fi „The Irishman', o peliculă care își propune să reinventeze genul cu gangsteri.

„Deadline' a anunțat că Joe Pesci a semnat contractul pentru „The Irishman', după ce a refuzat propunerea lui Martin Scorsese de vreo 50 de ori. De la „Armă mortală 4' / „Lethal Weapon 4' (1998), actorul, acum în vârstă de 74 de ani, a mai jucat sporadic. Oscarul pe care îl are l-a primit tot în urma unei povești cu mafioți și unei colaborări cu Scorsese, și în care a jucat alături de Robert De Niro, „Băieți buni' / „Goodfellas' (1990).

Martin Scorsese, Al Pacino, Robert de Niro, Joe Pesci

În „The Irishman', Pesci va juca un boss mafiot pe nume Russell Bufalino, suspecta că ar avea legături cu dispariția misterioasă a liderului sindical Jimmy Hoffa (Al Pacino). Filmul va urmări afacerea Hoffa și toate evenimentele conexe acesteia. Totul din perspectiva lui Frank „The Irishman' Sheeran, interpretat de Robert de Niro.

Filmările vor începe în august, la New York, și vor dura până în decembrie. Platforma Netflix va coproduce și distribui filmul și în sălile din Statele Unite, pentru o perioadă limitată, pentru a fi eligibil la premiile Oscars.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare