; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Joe Manganiello și Sofia Vergara

Joe Manganiello și Sofia Vergara au planuri mari

01 July 2015

Formează unul dintre cuplurile de care se vorbește cel mai mult acum. Dar Joe Manganiello, 38 de ani, a dezvăluit că el și logodnica sa Sofia Vergara, 42 de ani, ar fi mai mult decât fericiți să aibă mai mult timp ca să stea liniștiți și să vadă împreună „Urzeala tronurilor'.

Joe Manganiello și Sofia Vergara

În mod ciudat, nu se grăbesc să lucreze amândoi în același film pentru că Sofia se teme că nu devină noul cuplu „Bennifer', a declarat Joe într-un interviu pentru „Haute Living Magazine', referindu-se la cuplul format din Ben Affleck și Jennifer Garner.

Joe și Sofia s-au logodit în decembrie anul trecut, după un an și jumătate de când sunt împreună. Iar actorul din „True Blood' a recunoscut că a căutat „inelul de logodnă prin toată lumea' și că a cerut-o de nevastă în spaniolă.

Acum, cea mai mare dorință a sa e să devină tată: „Întotdeauna mi-am dorit să fiu tată, să am copii'. S-ar putea ca dorința sa să se împlinească pentru că Sofia a declarat recent că este „acum sau niciodată' în chestiunea copiilor cu Joe, pentru că nu ar vrea să devină mamă la 50 de ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare