Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum a fost surprins Joe Manganiello, după ce a anunțat divorțul de Sofia Vergara

Cum a fost surprins Joe Manganiello, după ce a anunțat divorțul de Sofia Vergara
7

de Redactia Tvmania

Joe Manganiello a fost surprins pentru prima oară pe străzile din Los Angeles, după ce a anunțat divorțul de Sofia Vergara. Actorul nu era însă singur, ci însoțit! Iată cum a fost surprins.

Carismaticul actor în vârstă de 46 de ani a fost fotografiat în Los Angeles, plimbându-se alături de Bubbles, tovarășul canin pe care îl împărțea cu acum fosta sa soție.

Noul aspect al lui Manganiello

Fără verighetă, actorul din Magic Mike a fost văzut purtând îmbrăcăminte sport și arătându-și tatuajul caracteristic al unui dragon gigant pe braț, care se crede că este legat de pasiunea sa pentru jocul de rol Dungeons and Dragons.

Separare prietenoasă

După șapte ani de căsătorie, Joe Manganiello și Sofía Vergara au anunțat că divorțează printr-un comunicat comun care a emoționat fanii lor. Cu toate că urmează căi diferite, mesajul lor a accentuat iubirea și respectul reciproc pe măsură ce se lansează în această nouă etapă.

Decizia luată de Sofia Vergara după anunțul divorțului de Joe ManganielloIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Pașii legali ai Sofíei Vergara

În timpul procedurilor de divorț, Sofia Vergara a luat măsuri legale pentru a-și proteja averea. Conform documentelor obținute de People, actrița caută să se respecte acordul prenupțial semnat la căsătorie. În plus, ea își afirmă dreptul de a păstra obiecte personale cu valoare sentimentală și de a asigura câștigurile obținute în timpul căsătoriei și ulterior.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton