; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The John Varvatos 10th Annual Stuart House Benefit   California

Joe Manganiello a dat toţi banii pe sport

20 June 2013

Actorul Joe Manganiello – interpretul vârcolacului Alcide Herveaux, care apare mai mereu fără tricou pe el – a povestit cât de important este sportul în viaţa lui.

Al şaselea sezon din serialul cu vampiri şi vârcolaci „True Blood' a debutat pe HBO recent, pe 16 iunie, ocazie tocmai bună pentru actori să-l promoveze. Cel mai recent exemplu e brunetul Joe Manganiello (36 de ani).

În 2010, necunoscutul (pe atunci) actor primea un rol în serialul „True Blood' şi, cum rolul îi cerea să apară des dezbrăcat, a investit întregul salariu pentru sezonul respectiv (al treilea) în propria imagine.

Actorul a povestit, pentru revista „Mens Fitness': „Toţi banii pe care i-am primit pentru rol în acel an – o sumă deloc mare, după ce mi-am plătit cheltuielile – i-am cheltuit pe antrenament. Am ajuns la zero. Am trăit din economii, sperând să nu mi se strice maşina. Am băgat toţi banii în (antrenarea corpului meu), pentru a vedea ce pot să fac cu adevărat'.

Actorul – care îl joacă în serialul HBO pe vârcolacul Alcide Herveaux – face acum exerciţii fizice şi 6 zile pe săptămână, şi mai spune că un corp tonifiat ca al lui nu e de folos doar la filmările pline de scene dezgolite, ci şi în viaţa privată: „Căram un frigider împreună cu un prieten şi a căzut pe scări. L-am prins – în aer – şi l-am aşezat jos', îşi aminteşte Manganiello.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare