Homepage  / Vedete străine

Joe Jonas și Sophie Turner divorțează, după 4 ani de căsnicie. Noi detalii despre despărțire

Joe Jonas și Sophie Turner divorțează, după 4 ani de căsnicie. Noi detalii despre despărțire
7

de Roxana Mirea,

Este oficial. Joe Jonas și Sophie Turner divorțează, după 4 ani de căsnicie. Cântărețul a depus cererea de divorț, invocând faptul că „mariajul dintre părți este iremediabil destrămat”. Iată care sunt noile detalii despre despărțirea dintre cei doi.

Joe Jonas și Sophie Turner divorțează

Joe Jonas pune capăt oficial căsniciei sale cu Sophie Turner. În documentele obținute de ET, cântărețul din trupa „Jonas Brothers” a depus marți o cerere de divorț, în Miami, Florida, invocând faptul că „mariajul dintre părți este iremediabil destrămat”. 

Potrivit cererii, cei doi copii ai cuplului au locuit cu Jonas în Miami, Florida, și „este în interesul superior al copiilor minori ca părțile să împartă responsabilitatea parentală”. Fostul cuplu are, de asemenea, un contract prenupțial în vigoare. 

Vestea depunerii cererii vine la două zile după ce mai multe surse au confirmat că Jonas a angajat un avocat de divorț. O sursă a declarat pentru ET că actrița din „Game of Thrones,” în vârstă de 27 de ani, și cântărețul, în vârstă de 34 de ani, „au petrecut mai mult timp separat în ultima vreme”. 

„Joe a fost ocupat în turneu și a petrecut mult timp cu familia sa”, a declarat sursa. „De asemenea, Joe s-a ocupat mult de copiii lor.” 

Depunerea dosarului de către Joe Jonas vine, de asemenea, după ce acesta și-a purtat verigheta în timpul turneului trupei „Jonas Brothers” din Austin, Texas, duminică.   

Vestea despărțirii vine după ce s-a scris că Jonas și Turner și-au vândut reședința din Miami, Florida, pentru 15 milioane de dolari în luna august. 

Cei doi și-au început în 2016, iar un an mai târziu, în octombrie 2017, și-au confirmat logodna. În 2019, s-au căsătorit în timpul unei ceremonii de în Las Vegas, după Billboard Music Awards. Două luni mai târziu, cuplul a avut o ceremonie de nuntă mai mare, „mai tradițională”, în Franța. 

În 2020, cântărețul și actrița  au devenit părinți pentru prima dată, atunci când a venit pe lume fiica lor, Willa. Apoi, în iulie 2022, și-au întâmpinat cel de-al doilea copil, o fiică al cărei nume nu l-au făcut încă public. 

Joe Jonas și Sophie Turner se află la un pas de divorțIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Noi detalii despre despărțirea dintre Joe Jonas și Sophie Turner 

Depunerea cererii de divorț de către Joe Jonas nu a fost o „surpriză” pentru cei din jurul lor, întrucât au petrecut „toată vara despărțiți”, potrivit unei surse care îi cunoaște pe cei doi, potrivit People. 

Nu au fost despărțiți, dar au trăit vieți separate de luni de zile”, a declarat sursa. 

Potrivit sursei, Jonas și Turner, 27 de ani, „nu se mai înțeleg de ceva vreme, dar speră să rezolve totul pe cale amiabilă”. 

„În ceea ce privește custodia, totul tocmai s-a întâmplat la propriu, așa că își dau seama în timp real ce trebuie să facă”, spune sursa. „Ei au avut un contract prenupțial. Ca familie, ei erau stabiliți în Florida. Copiii au fost cu el în ultimele luni, călătorind cu el împreună cu familia în timp ce el a fost în turneu. Sophie a lucrat în Marea Britanie.” 

Jonas susține în actele de divorț că cele două fiice ale cuplului au locuit cu el în ultima vreme. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton